Andreea Bălan „i-a declarat” război soţului ei! Ce îl forţează artista pe botoșăneanul George Burcea să facă

andreea balanAcasă la Andreea Bălan şi George Burcea e un mic război! Şi asta după ce artistei i-a intrat în cap o idee cu care soţul ei nu prea este de acord. Totuşi, cântăreaţa nu pare să renunţe prea uşor şi e decisă să mai facă presiuni, cel puţin asta a dat de înţeles din declaraţiile făcute în această seară.

La aproape nouă luni de la nunta făcută pe tărâmul făgăduinţei, Andreea Bălan vrea să-şi convingă soţul să îşi facă un blog culinar, pentru că are nişte reţete delicioase şi este extrem de priceput în bucătărie. George Burcea însă nu e de acord, pentru că nu are suficient timp: e implicat în multe proiecte, iar când nu e la filmări îşi dedică întreaga atenţie fiicei sale, Ella.

„(…). Vreau să-l conving să facă un blog de gătit. Nu vrea, e foarte ocupat, are multe proiecte. (…). Face o ciulama super, răcituri, dar şi un cozonac cu rahat! A învăţat de la bunica lui să gătească, el a stat la Botoşani. El şi mama gătesc mereu…”, a dezvăluit Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni.

Cântăreaţa a mai vorbit şi despre depresie şi nu s-a ferit să spună că în urmă cu cinci ani a mers la terapeut. De altfel, Andreea Bălan a spus că orice om ar trebui să meargă la terapie şi că fericirea nu stă în bogăţie.

„După părerea mea, toată lumea trebuie să meargă la terapie. Da, am trecut prin depresie. (…). La 28 de ani m-am dus singură la terapeut. (…).”, a mai povestit vedeta.

Artista are o familie frumoasă alături de George Burcea. Ei s-au căsătorit la sfârşitul lunii martie pe una dintre idilice plaje californiene: Sunset Beach. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Fiica ei cu George Burcea poartă numele Ella Maya.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *