Jysk deschide, în această săptămână, un nou magazin în judeţul Botoşani. Află locaţia!

JYSK Romania, stiri, botosani, dorohoiCunoscutul retailer danez Jysk, care are o reţea internaţională de magazine care comercializează „totul pentru casă”, va deschide, în această săptămână, un nou magazin în judeţul Botoşani.

Jysk va inaugura, pe 14 decembrie, magazinul său din municipiul Dorohoi, situat pe Bulevardul Victoriei 120.

Magazinul se va deschide la ora 8.00.

like facebookRetailerul danez a anunţat reduceri de până la 75% la toată gama de produse. Primii 150 de clienţi care cumpără de minim 50 de lei vor primi o pernă gratis, totodată fiind organizată o tombolă al cărei premiu este un colţar de sufragerie.

În prezent, Grupul JYSK cuprinde peste 2.300 de magazine în următoarele 41 de ţări din întreaga lume: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Ţările de Jos, Slovacia, Germania, Austria, Elveţia, Islanda, Canada, Groenlanda, Insulele Faroe, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina, Kosovo, Bulgaria, Kazakhstan, România, Franţa, Marea Britanie, Slovenia, Macedonia, Croaţia, Italia, Spania, Bosnia şi Herţegovina, China, Serbia, Armenia, Muntenegru, Indonezia, Grecia, Singapore, Albania şi Vietnam.

Cifra anuală de afaceri a grupului este de 2,9 miliarde de euro. Creşterea este stabilă şi controlată, iar personalul total constă din aproape 20.000 de angajaţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *