Directorii și angajații de la Nova Apaserv vor fi evaluați. Vezi motivul!

albert tanase director nova apaservDirectorii, dar și angajații societății Nova Apaserv, vor fi evaluați spre sfârșit de an. Albert Tanasă, directorul Nova Apaserv, a declarat că Consiliul de Administrație va face o analiză pe fiecare direcție în parte, pentru a stabili dacă numărul de directori este corespunzător și justificat prin randamentul și eficiența pe care îl are fiecare compartiment din direcțiile respective. Totodată, în premieră, vor fi evaluați și angajații societății.

like facebookEu nu pot să-mi exprim un punct de vedere decât punctul de vedere care va fi conturat după o analiză, dar nu s-a făcut până acum o analiză pe fiecare direcție în parte. Este primul an când în cadrul societății salariații vor fi evaluați și din punctul de vedere al activității. Este o propunere a mea care a fost formulată încă din 2016, în calitate de membru în CA. Nu s-a putut implementa în 2016 această propunere pentru că orice evaluare trebuie adusă la cunoștința salariatului, conform prevederilor legale, iar în cursul anului 2017, în ianuarie-februarie, am încheiat acte adiționale și le-am adus la cunoștință salariaților că la sfârșitul anului vor fi evaluați din punctul de vedere al desfășurării activității”, a menționat Albert Tanasă.

În urma evaluării, salariații vor primi calificative. Acestea vor atârna în momentul unor disponibilizări în cadrul societății.

Nu se scad salariile, însă în cazul în care vor fi reorganizări în cadrul societății, cu trecere de la un compartiment la altul sau chiar în cadrul unor disponibilizări colective sau individuale, acele evaluări vor sta la baza analizei activității și eficienții și randamentului pe care îl dau”, a adăugat directorul Nova Apaserv.

Societatea are 515 angajați.

3 thoughts on “Directorii și angajații de la Nova Apaserv vor fi evaluați. Vezi motivul!

  1. 515 din care 450 in birouri ! nu e posibil ar trebui 450 la interventii si in locurile de interes , iar programele informatice sa isi faca treaba! 400 sunt adusi de politic , amante,nepoti,sotii care nu stiu pe ce iau 6000 lei! rusine macaletule portocalii au invadat cu tot felul de exemplare poti cere unuI competent ce stie societatea si te doare capul ce auzi!
    Dar noi platitotii de apa de ploaie ce sa mai spunem??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *