FOTO Trofeu internațional cucerit de o cântăreață din Botoșani

oana tabultoc - chisinau008Botosaneanca Oana Tabultoc i-a cucerit pe moldovenii din Chisinau, dupa ce a obtinut trofeul categoriei de varsta 16-19 ani la Festivalul International ”Constelatia Talentelor” din Republica Moldova.

La Festivaluul-concurs au fost prezenti 101 participanti, membri ai juriului si oaspeti din 18 tari – Romania, Rusia, R.Belarus, Ucraina, Kazahstan, R.Adighea, R.Cerchesa R.Cecena, Uzbekistan, Tatarstan, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Israel, Siria, Madagascar (Africa), Vietnam si bineinteles din R.Moldova (dansatori, vocalisti, arta vorbirii si modeling). Printre jurati s-au aflat  Nelly Ciobanu, cunoscuta in Romania pentru piesa ”Hora din Moldova”, Bedros Kirkorov, artist al Poporului Federatiei Ruse, tatal cunoscutului interpret Filip Kirkorov sau  Ana Cernnicova, soprana la Teatrul de Opera si Balet Maria Biesu, Laureata a Concursurilor Nationale si Internationale.

like facebookOana Tabultoc a interpretat in concurs piesa ”Galbena gutuie”, iar in Gala Lauriatilor a cantat piesa care a facut-o cunoscuta atat in Republica Moldova, cat si in Rusia, ”Lyubov”. Pe langa trofeu, Oana a primit si o invitatie la un concurs in Israel.

Pe langa acest festival, adolescenta din Botosani a fost invitata la mai multe emisiuni ale unor cunoscute televiziuni din Republica Moldova, cum ar fi ”O seara perfecta”, la ProTV Chisinau, ”Prima ora”, la PRIME TV, ”Vorbe bune cu Lilu”, la Canal 2 sau  ”УТРО НА СТС” – ”Dimineata pe CTC”, la Canalul CTC Mega, o televiziune dedicata vorbitorilor de limba rusa din Republica Moldova.

A fost o experienta incredibila. Ma bucur foarte mult pentru trofeul castigat si ii felicit pe organizatori pentru tot ce au facut, in special pe doamna Eugenia Ursu. In plus, as vrea sa-i multumesc doamnei Oana Puscasu pentru modul cum ma pregateste de aproape 13 ani, dar si lui Andrei Boaghe, managerul general al interpretei Iuliana Beregoi, cu ajutorul caruia am ajuns la minunatele emisiuni TV din Chisinau. Si daca tot suntem in preajma sarbatorilor de iarna, as vrea sa urez si eu tuturor botosanenilor multa sanatate, fericire si un Craciun Fericit alaturi de cei dragi”, a declarat Oana Tabultoc.

Oana a stat in capitala Moldovei șase zile, timp in care si-a spus povestea in cadrul emisiunilor amintite mai sus.

oana tabultoc - chisinau055

oana tabultoc - chisinau023

oana tabultoc - chisinau002

oana tabultoc - chisinau001

 

 

One thought on “FOTO Trofeu internațional cucerit de o cântăreață din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *