Subprefectul Daniela Lozneanu: E un nou început pentru mine, un început pe care îl abordez cu toată seriozitatea

subprefectul daniela lozneanuSubprefectul de Botoșani, Daniela Lozneanu, a declarat, marți, după instalarea în funcție că își dorește o colaborare profesională și interumană corectă. Ea a menționat totodată că această funcție reprezintă ”un nou început” pentru ea.

La instalarea în funcție au fost prezenți secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne cms.Mihai Chirică și subsecretarul de stat la Ministerul Dezvoltării, Angel Gheorghiu, autyorități, primari, directori de deconcentrate.

like facebookEste o zi specială pentru mine. Am emoții, sper să fie emoții constructive. Sunt firești. E un nou început pentru mine, un început pe care îl abordez cu toată seriozitatea și toată responsabilitatea. Îmi doresc să avem o colaborare profesională, dar și interumană corectă, deschisă, să facem lucruri bune, trainice pentru cetățenii acestui județ, pentru acest județ. Veți găsi în mine un om deschis, un om tenace, un om asumat în ceea ce face, dar și un coleg, un interlocutor deschis în orice moment la dialog. Prea multe la acest moment nu am a vă spune, dar mi-ar face o deosebită plăcere să ne revedem peste timp, să vă pot împărtăși din parcursul meu din cadrul acestei instituții”, a menționat Daniela Lozneanu.

Daniela Lozneanu a mai ocupat funcția de inspector șef la Inspectoratul Teritorial de Muncă, director la sanatoriul Guranda.

One thought on “Subprefectul Daniela Lozneanu: E un nou început pentru mine, un început pe care îl abordez cu toată seriozitatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *