FOTO Noul subprefect de Botoșani a fost înscăunat pe funcție

investire subprefect daniela lozneanu 1Noul subprefect de Botoșani, Daniela Lozneanu, a fost instalată oficial în funcție marți, în prezența secretarului de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne cms.Mihai Chirică și a subsecretarului de stat la Ministerul Dezvoltării, Angel Gheorghiu.

like facebookLa eveniment au mai participat directori de deconcentrate, dar și primari, printre care și primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

Sunt onorat să fiu prezent la ceremonia de învestire a noului subprefect de Botoșani. Vă felicit pentru numire în această funcție. Începând de astăzi, vă veți putea exercita atribuțiile conform legii. Aș vrea să vă reamintesc că sunteți în slujba cetățeanului, și să nu uitați această deviză. Trebuie să vă faceți datoria”, a menționat Chirică.

La ceremonie nu a fost prezent fostul subprefect Daniela Beclea.

Guvernul a aprobat săptămâna trecută o hotărâre prin care fostului subprefect Daniela Beclea i s-a încetat detașare, în locul acesteia fiind numită Daniela Lozneanu, care ocupa funcția de inspector șef în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă.

investire subprefect lozneanu

One thought on “FOTO Noul subprefect de Botoșani a fost înscăunat pe funcție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *