Incredibil! Un copil de 12 ani a ajuns la spital în comă alcoolică, după ce a fost pus să bea de propriul tată

copil-targa-ambulanta-pediatrieCaz incredibil într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat din localitatea Vlădeni Deal, comuna Frumuşica, a băut într-un bar din localitate și și-a luat și copilul de 12 ani. Apoi, după ce i-a dat să bea, l-a trimis să aibă grijă de cai, însă băiatului i s-a făcut rău și a leșinat în coșul căruței, fiind găsit de un vecin pe un câmp.

like facebookAcesta a sunat la 112, însă copilul fusese luat acasă de părinți în starea în care era. Când au sosit la fața locului, cadrele medicale au solicitat sprijinul oamenilor legii, pentru a lua copilul și a-l duce la spital. Acesta a fost internat pe Secția Pediatrie a Spitalului Județean, luni noapte, cu intoxicație cu alcool etilic și hipotermie. Pacientul a fost stabilizat și se află în afara oricărui pericol.

Și polițiștii fac o anchetă. Ei fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dacă cazul respectiv se încadrează la o faptă de natură penală sau contravențională în ceea ce-i privește pe aparținătorii minorului.

One thought on “Incredibil! Un copil de 12 ani a ajuns la spital în comă alcoolică, după ce a fost pus să bea de propriul tată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *