Agenții economici vor putea comercializa brazi în Piața Mare. Vezi în ce condiții!

brazi-piataAgenții economici care vor dori să comercializeze brazi în Piața Centrală din Botoșani, vor trebui să se autorizeze pentru un punct de lucru temporar. Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Marian Murariu, în maxim trei zile lucrătoare agenții economici își pot deschide un astfel de punct de lucru.

like facebookSocietatea Urban Serv a solicitat municipalității aprobarea unei suprafețe de 170 de metri pătrați în Piața Centrală pentru comercializarea brazilor de Crăciun.

Am înaintat această adresă către Garda Forestieră Botoșani care aparține de Garda Forestieră Suceava și astăzi am primit răspunsul din partea dumnealor. Ni se spune că Urban Serv poate închiria un spațiu comercianților, spațiu în care să se vândă brazii, cu acest contract de închiriere dumnealor merg la Registrul Comerțului, își deschid un punct de lucru temporar și pot comercializa brazi în Piața Centrală. Agenții economici care sunt autorizați să comercializeze brazi pe baza acestui contract de închiriere încheiat între dumnealor și Urban Serv își deschid un punct de lucru temporar. Am sunat și la Registrul Comerțului de unde mi s-a zis că în trei zile lucrătoare agenții economici își pot deschide acest punct de lucru temporar. Peste câteva zile deja se vor putea cumpăra brazi din piață”, a declarat Marian Murariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *