FOTO Centrul de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii, inaugurat la Botoșani

centru de zi pentru copii si parintiVineri, a fost inaugurat Centrul de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinții și copii „Ne trebuie speranță” din satul mănăstirea Doamnei, comuna Curtești.

La deschidere au fost prezenți Erik Lennart Eriksson, președintele Organizației Star of Hope International Suedia împreună cu cei doi copii ai săi și Mick Sumpter, Trustee al European Children’s Help Organisation din Marea Britanie, dar și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

Sunt bucuros că am reușit să realizăm acest parteneriat cu asociația „Ne trebuie speranță” și fundația „Star of Hope România”. Copiii cu Sindromul Down sunt speciali și de aceea trebuie să le acordăm o atenție deosebită. Consiliul Județean vine în întâmpinarea nevoilor lor și oferă în folosință gratuită această clădire. Îmi doresc ca ei să simtă că le suntem aproape, să-i ajutăm material și emotional, să beneficieze  de servicii sociale la standarde europene ”  a declarat președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

La eveniment au participat și reprezentanți ai Direcției pentru Protecția Copilului, Inspectoratului Școlar, cadre didactice, consilieri, psiho-pedagogi și părinți care dedică întreaga lor activitate acestor copii.

inaugurare centru zi parinti si copii

inaugurare cenmtru zi parinti si copii

One thought on “FOTO Centrul de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii, inaugurat la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *