Restricții de viteză pe o stradă circulată din Botoșani

limitator vitezaComisia de sistematizare rutieră a decis, vineri, să limiteze viteza de circulație pe o stradă importantă din municipiul Botoșani. Este vorba de strada Împărat Traian, unde limita de viteză pentru camioane va fi de 30 km/h. Solicitarea a venit din partea riveranilor, care au motivat că le sunt afectate imobilele de la traficul greu și de infrastructura rutieră, unde foarte multe cămine produc zgomot.

like facebookCamioanele cu greutate excesivă produc trepidații în stradă, care se transmit imobilelor adiacente. Aceste imobile sunt afectate și am luat decizia micșorării vitezei pentru traficul greu, această stradă fiind o șosea de centură a municipiului Botoșani”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

3 thoughts on “Restricții de viteză pe o stradă circulată din Botoșani

  1. intrebare: cei care stau acolo nu stiau ca le trec camioane pe sub nas cand au cumparat apartamentele? sau inca nu erau „caminele” ?

  2. ce presupune aceasta masura fara a avea o solutie pentru fluidizarea traficului? aglomerare si galagie, tot in beneficiul riveranilor :D:D:D:D e un cerc vicios intre infrastrutuctura si trafic. limitam traficul in loc sa ne gandim la solutii pentru fluidizarea lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *