Brazii de Crăciun nu vor mai fi comercializați anul acesta în Piața Mare. Vezi motivul!

brazi-piataBrazii de Crăciun nu vor mai fi comercializați în Piața Mare. Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, Primăria Botoșani nu a mai acordat anul acesta acel aviz pentru comercializarea brazilor în spațiul pieței agroalimentare.

like facebookNoi am solicitat autorității publice locale să ne dea un aviz prin care să punem la dispoziția persoanelor autorizate, care vor să desfacă brazi, o suprafață din piață, însă ni s-a răspuns că nu pot să ne dea un asemenea aviz, decât în condițiile în care noi comercializăm brazii. Noi nu putem ca societate să comercializăm brazii. Deocamdată asta este situația. Ei au motivat că este o prevedere legală, potrivit căreia în piețele agroalimentare nu se pot comercializa brazi. Se pare că anul acesta nu vor mai fi brazi în piață”, a spus Drelciuc.


3 thoughts on “Brazii de Crăciun nu vor mai fi comercializați anul acesta în Piața Mare. Vezi motivul!

  1. Nu iti da Primaria aviz pentru comercializare brazi in piata,aia ti-o da Garda forestiera…tu,in calitate de administrator al pietei trebuia sa o autorizezi pentru comercializare de material lemnos…e din 2014 prevederea legala…ce ai facut toti acesti ani?…de ce nu ai depus documentatia la Garda forestiera…numai sa pasezi vina esti bun

  2. Bravo,d-le Drelciuc! Daca tu ai brad gratis adus acasa , nu te mai intereseaza soarta botosanenilor de rind! Sa va mai voteze lumea! Ce-si face omul cu mina lui- lucru manual se numeste! Chiar nu va este pic de rusine!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com