Se caută participantul la trafic model! Cel mai apreciat şofer, biciclist sau pieton va fi premiat

radar oficial botosani, stiri, Un inedit concurs a fost lansat, miercuri, pe reţeaua de socializare Facebook. Administratorul grupului Radar Oficial Botoşani a anunţat că va premia cel mai responsabil participant la trafic.

Vrem sa premiem un participant la traficul din judetul Botosani, ce merita aprecierea noastra, datorita atitudinii si conduitei lui exemplare. Participantul poate sa fie de la pieton, biciclist, carutas, vatman, sofer autoturism, sofer duba sau tir, sau orice alta categorie de participant efectiv la traficul din judetul nostru. Atentie! doar din judetul Botosani, premiem pe ai nostri”, susţine Victor Gavriluţă.

I. Concursul nu se poate desfasura fara un parteneriat asa ca ii numim:
– SOS Tractari auto Botosani , https://www.facebook.com/SOS-Tractari-AUTO-Botosani-217961…/ www.SOSBotosani.ro prin Savencu Dan
– Parcari esuate Botosani, pagina de sprijin https://www.facebook.com/ParcariEsuateBotosani
– Comunicatii speciale , pagina suport https://www.facebook.com/Sta%C8%9Bii-Radio-pt-Infotrafic-B…/ prin William Octavian Călinescu
– si evident Radar Botosani Oficial (Control trafic) https://www.facebook.com/groups/655050687959235

II. Premiul cel mare: Un card A24 national
Premiul de consolare : O tractare gratuita*
Ambele premii sunt oferite de SOS Tractari auto Botosani prin Savencu Dan

III. Conditii de participare: sau ce trebuie efectiv sa faci
1. sa fi membru al grupului Radar Botosani Oficial (Control trafic) la data validarii premiului
2. sa dai like la paginile partenerilor, SOS Tractari auto Botosani, Parcari esuate Botosani, Statii Radio pt Infotrafic Botosani. Verificam, daca nu ai dat like, nu te califici pentru premiu.
3. sa postezi o fotografie sau video prin care se dovedeste ca respectivul participant la trafic este responsabil si poate fi un bun exemplu de urmat.
4. sunt acceptate nominalizari si autonominalizari, in traducere libera, va puteti propune pe voi sau pe altcineva.
5. nu dau indicatii sau sugestii despre cum trebuie sa fie sau ce sa faca participantul la trafic responsabil, aveti frau liber.

IV. Validare castigator:
Pana pe data 20 decembrie 2017 astept nominalizarile voastre, aici ca raspuns la aceasta postare sau in privat. In seara zilei de 20 decembrie 2017, voi face o selectie si vi le voi prezenta printr-un sondaj unde voi sa alegeti castigatorul prin vot.
Participantul la trafic care va obtine cele mai multe aprecieri din partea voastra pana pe data de 23 decembrie 2017, va fi fericitul castigator al unui card A24 iar urmatorul castigator de pe lista votat de voi, va fi beneficiarul unei tractari gratuite*, doar daca indeplineste conditiile numite mai sus la punctul III.

Castigatorii vor fi anuntati in dimineata zilei de 24 decembrie 2017

Este destul de simplu si transparent, fara tragere la sorti sau alte conditii ascunse. Arata-ne un participant la trafic responsabil si noi il premiem.

Daca nu se strang cel putin 20 de propuneri pana pe data de 20 decembrie 2017, se suspenda concursul. Daca castigatorul nominalizat de voi nu a respectat conditiile de la punctul III, vom lua urmatorul castigator ales de voi in ordinea voturilor.

*tractarea este valabila pe raza județului Botosan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *