Duckadam ştie preţul corect pentru Moruţan şi anunţă: „Eu în continuare nu îl văd la Steaua!”

morutan olimpiu
Foto: GSP

Duminică a avut loc o nouă rundă de negocieri pentru transferului lui Moruțan la FCSB, însă diferenţa dintre cerere şi ofertă pare în acest moment destul de mare. Botoşaniul cere două milioane de euro, însă Duckadam, preşedintele de imagine de la FCSB, e convins că fotbalistul nu poate fi adus decât pentru jumătate din acea sumă.

like facebookDeşi Becali pare că îl vrea cu orice preţ pe puştiul de la Botoşani, eroul de la Sevilla nu vede oportunitatea unei mutări acum. Dică are destui mijlocaşi de valoare la momentul actual, astfel că transferul se poate realiza doar din vară, chiar dacă părţile vor bate palma acum.

Eu în continuare nu îl văd pe Moruţan la Steaua. Dar se poate să îl luăm şi să îl lăsăm până în vară acolo. Pentru că la finalul sezonului ar putea să plece cineva şi atunci îi faci loc în echipă. Dar, în acest moment, nu ar avea cum să joace la noi„, a spus Duckadam, la Fotbal Club, pentru ca apoi să vorbească despre disponibilitatea financiară a vicecampioanei: „Eu nu cred că va depăşi un milion. Sigur, cu câteva procente”.

 În sezonul 2017-2018, Olimpiu Moruţan, născut pe 25 aprilie 1999, a jucat de 17 ori pentru Botoşani, având 2 goluri şi 4 pase de gol. Tot două goluri a marcat şi pentru naţionala U19, la meciurile de calificare la Turneul de Elită de anul viitor.

600.000 de euro este cota lui Moruţan pe transfermarkt.de

Sursa: Digisport

One thought on “Duckadam ştie preţul corect pentru Moruţan şi anunţă: „Eu în continuare nu îl văd la Steaua!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *