FOTO Cei mai buni sportivi ai CS Botoşani, premiaţi la Prefectură. Vezi care sunt primii zece sportivi!

sportivi cs botosani premiere.2jpgCei mai buni sportivi ai CS Botoșani au fost premiaţi, miercuri, la Prefectură. La manifestări au participat prefectul Dan Șlincu, vicepreședinții Consiliului Județean Dorin Birta și Liviu Toma, directorul Clubului Sportiv, Mia Roată, antrenori şi sportivii cu rezultate deosebite.

Anul acesta a dominat clasamentul la nivelul județului canotajul, sportivii botoșăneni reiușind să obțină, după zece ani, cele mai valoroase și mai multe medalii la campionatele mondiale și europene.

like facebookAsta arată că există competitive și pe secțiile clubului, ceea ce ne bucură și ne dă speranța că vom avea sportive tot mai buni”, a declarant Mia Roată.

Un număr de 68 de sportivi ai clubului au fost medaliați anul acesta. Au fost obținute 26 medalii la competițiile international, din care 13 de aur, cinci argint și opt bronz. Patru dintre medalii sunt obținute la capionatele mondiale și 15 medalii la campionatele europene. De asemenea, sportivii botoșăneni au obținut 173 de medalii la campionatele naționale.

Suntem prezenți la un eveniment la care să cinstim și să sărbătorim munca depusă în echipă în orice condiții: perseverența, performanța și succesul. Noi ne mândrim și trebuie să vă mulțumim pentru faptul că încă o dată ați adus Botoșaniul în vedere pentru lucruri bune. Vreau să vă felicit atât pe voi cât și pe antrenorii și profesorii vostri pentru toate reușitele și rezultatele frumoase de până acum și vreau să vă asigur de tot respectul meu și sprijinul meu atunci când veți avea nevoie”, a spus prefectul Dan Șlincu.

Iată primii zece sportivi ai CS Botoșani:

1.Maftei Tabița-canotaj

2.Huc Ciprian -canotaj

3.Axinte Irina-canotaj

4.Balețchi Alina-canotaj

5.Ciritel Cosmina-canotaj

6.Olaru Raluca-haltere

7.Baltag Sabina-haltere

8.Andreea Cotruță-haltere

9.Manuel Stoica-lupte greco-romane

10. Simion Dorin -canotaj și Mihai Mugurel-radioamatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com