Un tânăr de 28 de ani a rămas fără permis și a fost amendat cu 2000 lei. Ce au descoperit polițiștii în mașina acestuia!

politia rutiera- razie seara - botosaniLuni, poliţiştii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din localitate.  Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

like facebookÎn urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu are asupra  sa poliţa de asigurare obligatorie pentru autoturism şi nici certificatul de înmatriculare al acestuia. Cu ocazia efectuării controlului autovehiculului, în cotiera banchetei a fost găsită o armă neletală, de tip airsoft şi mai multe bile de culoare gri.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.175 de lei pentru conducere sub influenţa alcoolului, lipsa certificatului de înmatriculare şi a asigurării obligatorii a autovehiculului, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, arma în cauză a fost confiscată, conform Legii 295/2004 pentru portul şi folosirea unei arme sau dispozitiv neletal în locuri publice.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *