Spectacol artistic la Botoșani, oferit de către copiii din sistemul de protecție specială

spectacol centre plasamentDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează în data de 7 decembrie 2017, începând cu ora 14,00, la sala Teatrului ,,Mihai Eminescu” Botoșani  – din incinta Casei Tineretului, spectacolul „Veste mare am adus!”.

Vor colinda și vor aduce in atenția spectatorilor – obiceiurile de iarnă, aproximativ 150 de copii talentați și inimoși, aflați în serviciile de protecție specială: Centrul de zi pentru copii cu nevoi speciale ”Şansa Mea” Botoşani, Centrul de plasament ”Prietenia” Botoşani, Complexul de apartamente „Cireșarii” Botoșani, Complexul de case de tip familial ”Sf. Mina” Botoşani, Complexul de Apartamente ”Amicii” Dorohoi, Complexul de Apartamente ”Floare de Colţ” Dorohoi, Complexul de Apartamente ”Casa Mea” Dorohoi, Complexul de servicii pentru copilul aflat în dificultate ”Speranţa” Pomârla , Centrul de Plasament ”Sf. Nicolae” Truşeşti precum și în sistemul de asistență maternală.

 În pragul Sărbătorilor de iarnă, de altfel un răstimp al miracolelor, evenimentul își propune să prezinte o filă din copilăria magică in așteptarea lui Moș Crăciun.

Evenimentul va fi prezentat de către actrița Petronela – Lorena Chiribuță. Intrarea este liberă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *