VIDEO Un șofer produce un accident în zona centrală din Botoșani, iar apoi tot el devine agresiv

sofer agresiv, botosaniUn șofer produce un accident în zona centrală a Botoșani, iar apoi tot el devine agresiv. Tânărul conduce un autoturism BMW pe Calea Națională, dinspre Bazar spre Mall, iar la intersecția cu strada Marchian face o depășire pe prima bandă, iar apoi încearcă să treacă în viteză pe a doua, însă acroșează un autoturism care încerca să intre în parcarea de la Casa Căsătoriei.

like facebookImediat după producerea accidentului, tânărul coboară nervos din mașină, aducându-i reproșuri șoferului care a fost lovit din spate chiar de el.

Imaginile au fost filmate de un șofer care avea cameră video montată pe bordul mașinii și care le-a pus la dispoziția BotosaniNews pentru a fi publicate.

 

4 thoughts on “VIDEO Un șofer produce un accident în zona centrală din Botoșani, iar apoi tot el devine agresiv

  1. În primul rând, faptul că BMW-ul circula mai repede pe altă nu este depășire.
    În al doilea rând, din ce văd eu în filmuleț vinovat este celălalt conducător auto care nu s-a asigurat la trecerea de pe banda a II-a pe prima banda pentru a vira la dreapta. Acesta? Practic de pe a doua banda a virat direct pe strada din dreapta.
    Faptul că șoferul BMW-ului încearcă să vireze stânga pe a doua bandă pare mai mult o manevră de evitare care i-ar fi ieșit dacă nu era cea de-a treia mașină.

  2. Ni la el jmecherul care e bogat de multa vreme…are bamve vechi. Cand esti luat de la coada vacii….altceva nu stii decat cocalareala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *