Consilier local supărat pe un șef de la Poliția Rutieră Botoșani: Excede competenţele pe care le are. Cred că îi dăm prea multă importanţă acestui domn

cl orosanu marius eugen turcanuUn consilier local a criticat, miercuri, în ședința de Consilu Local, un șef de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani. Eugen Țurcanu a spus că ”un domn comisar șef” de la Rutieră ar trebui pus viceprimar onorific, întrucât “excede de multe ori competenţele pe care le are”.
Afirmația a fost făcută în momentul în care s-a discutat regulamentul privind circulația în municipiu, Poliția Rutieră fiind și ea implicată în avizarea regulamentului.
like facebookEste un domn comisar-şef la Poliţia Rutieră pe care ar trebui să îl punem un soi de viceprimar onorific, măcar să vină să decidă el. Nu ne lasă să schimbăm un gard, nu ne lasă să facem o schimbare, pur şi simplu nu este de acord. Dacă domnul cutare este atât de capabil şi nu ne putem lipsi de competenţele lui, că el nu ne lasă să facem anumite lucruri, şi vorbesc foarte serios, comisarul-şef de la Biroul Rutier al Municipiului Botoşani de multe ori excede competenţele pe care le are şi de multe ori ne interzice şi ne spune: aia nu, aia nu. În fond, noi ca şi Consiliu Local ne asumăm ceea ce facem aici şi nu am venit aici să ne aflăm în treabă. Cred că îi dăm prea multă importanţă acestui domn, a spus Eugen Ţurcanu. 

One thought on “Consilier local supărat pe un șef de la Poliția Rutieră Botoșani: Excede competenţele pe care le are. Cred că îi dăm prea multă importanţă acestui domn

  1. turcane de ce nu iti faci treaba sa toaletezi copacii din spatele parcului Varnav ,vegetatia cade pe masini si iei salariu de 200 de milioane ! rusine sa iti fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *