Un tânăr din Botoșani a băut, a furat o mașină și s-a răsturnat cu ea pe autostradă. Cum și-a explicat acțiunile

retinut dupa ce s-a rasturnat cu masina pe autostrada, stiri, botosaniUn tânăr de 24 de ani, din Botoșani, a băut peste măsură cu un prieten, apoi a plănuit o escapadă. A furat o mașină din Mogoşoaia, de la un bărbat care îl primise în gospodărie să lucreze cu ziua.

Potrivit StirileProtv, a profitat de neatenția proprietarilor, le-a dosit cheia de la autoturism, apoi a gonit pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. Numai că, la un moment dat, a ieșit, din greșeală, pe un drum lăturalnic și, din cauza vitezei, s-a răsturnat. A scăpat cu bine din accident, dar și-a petrecut noaptea în arest.

like facebookDupă ce un martor a sunat la 112 şi a cerut ajutor pentru şoferul care se răsturnase, poliţiştii au ajuns repede la faţa locului.

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când au constatat că au de-a face cu un şofer fără permis de conducere, sub influenţa alcoolului, iar autoturismul era furat.

Individul este dintr-o localitate din Botoşani, dar de ceva timp s-a stabilit lângă Bucureşti.

Lucra în gospodăria unui bărbat din Mogoşoaia, de aproape o lună. Deşi nu mai avea permis de conducere, pentru că i-a fost suspendat tot pentru probleme la volan, s-a cinstit cu un prieten, a luat cheile maşinii proprietarilor şi a ieşit să se plimbe pe autostrada Bucuresti-Pitești.

Hoţul le-a povestit agenţilor că a apucat să parcurgă aproape 70 de kilometri, după care a ieşit din greşeală de pe autostradă, a pierdut controlul volanului şi s-a dat peste cap.

Ionel Sergiu Cuibări, suspect: “Am condus pe drumurile publice o maşină cu permisul suspendat şi băut. Lucrez la omul ăsta de la care am luat maşina. Din prostie şi din băutură, am luat maşina şi am ieşit cu ea. Am ieşit de pe autostradă, în curbă m-am răsturnat.”

Când a fost sunat de poliţişti să i se spună de păţanie, proprietarul maşinii a crezut că este o farsă. Numai că atunci când s-a uitat în curte nu şi-a mai găsit autoturismul şi a realizat că totul e adevărat.

Claudiu Dinu: “Am crezut că e o glumă proastă. El era familiarizat cu locuinţa mea, venind ca zilier prin curte, să îmi tundă gazonul, să facă curat. Maşina e dăună totală.”

Individul şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Dâmboviţa. Dacă va fi găsit vinovat riscă până la 5 ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *