Un nou eșec privind majorarea prețului la apă

consiliu judetean cj 1Consilierii judeţeni s-au împotrivit, din nou, proiectului care prevede majorarea tarifului la apă și canal. Ei au respins proiectul prin care Consiliul Județean trebuia să mandateze o persoană în Adunarea Generală a Asociaților “AQUA Botoșani” pentru aprobarea modificării prețurilor și tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare – epurare propuse de Operatorul Regional,  societatea Nova Apaserv.

like facebookConsilierii liberali au acuzat faptul că reprezentanții operatorului de apă nu au prezentat în ședința extraordinară de miercuri documentele solicitate, care să justifice creșterea tarifului la apă.

Președitele Consiliului Județean, Costică Macaleți, le-a cerut reprezentaților Nova Apaserv cu documentele solicitate în ședința din luna decembrie.

Potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Județean, prețul la apă ar urma să crească de la 3,56 lei mc fără TVA la 3,71 lei mc fără TVA și 4,04 lei mc cu TVA. Pentru canalizare , tariful actual este de 2,59 lei mc și ar urma să crească la 3,31 lei mc cu TVA.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *