12 persoane, dintre care patru femei, au fost arestate în dosarul etnobotanicelor. Află cine sunt!

perchezitii, diicot, etnobotanice, stiri, botosaniNu mai puțin de 12 persoane, dintre care patru femei, au fost arestate preventiv, marți seară, în dosarul de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT Botoșani. O a 13-a persoană acuzată în dosarul etnobotanicilor a primit arest la domiciliu.

Magistrații Tribunalului Botoșani au dispus, marți seară, arestarea preventivă a următoarelor persoane: Romario- Alberto Roman, Dumitru Cristian Siminiceanu, Iulian Gabriel Hrișcanu, Mimoraș Rudai, Bogdan Iulian Răutu, Constantin Hagi Feraru, Liliana Feraru, Andreea Ioana Siminiceanu- Dragoș, Rivaldo Denilson Roman, Genovieva Rudai, Mihai Chiriac și Veronia Chiriac.

Față de Silvia Roman a fost luată măsura arestului la domiciliu.

Măsurile de arestare preventivă au fost luate în urma percheziţiilor făcute, luni, de procurorii DIICOT la zece locuinţe din Centrul Vechi al municipiului Botoşani.

Cele 13 persoane sunt acuzate de trafic de droguri de risc, constituire de grup infracţional organizat şi efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Practic, traficanţii, de etnie romă, au vândut, zilnic, plicuri cu etnobotanice către alţi tineri din Botoşani. Vânzarea se făcea fie de la domiciliile traficanţilor, fie direct în stradă.

like facebookProcurorii DIICOT au audiat 34 de inculpaţi sau suspecţi în acest dosar, dar şi zeci de consumatori, care au avut calitatea de martori.

One thought on “12 persoane, dintre care patru femei, au fost arestate în dosarul etnobotanicelor. Află cine sunt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *