Administrator de bar lovit cu pumnii și picioarele de un client, nemulțumit că nu i-a dat câștigul de la păcănele. Au intervenit jandarmii

masina de jandarmiAdministratorul unui bar de pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani a sunat la 112, reclamând faptul că este agresat de un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care refuză să părăsească barul. S-a întâmplat în urmă cu două zile.

Jandarmii i-au găsit pe cei doi certându-se pe terasa barului, în urma verificărilor efectuate stabilind că scandalul a pornit de la un câştig la aparatul Slot Machine, neonorat pe moment de administrator, care i-a promis scandalagiului că îi va achita banii în maxim 24 de ore, deoarece nu are bani suficienţi.

like facebookTrebuie menţionat faptul că, în aceeaşi zi, cu câteva ore mai devreme, administratorul i-a plătit bărbatului în vârstă de 44 de ani suma de 10.000 de lei, tot în urma unui câştig la ,,păcănele”.

Nemulţumit de neplata celor 1300 de lei, cât valora cel de-al doilea câştig şi neîncrezător în promisiune, bărbatul a devenit agresiv şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe administrator.

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovire şi alte violenţe”, iar administratorul a achitat, în cele din urmă, câştigul care a dus la producerea acestui incident.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *