Botoșănean depistat beat criță la volan de polițiștii de frontieră ieșeni. Ce alcoolemie avea!

politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat în trafic un botoșănean care conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice. În data de 26 noiembrie, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit pe DJ294A, pe raza localităţii de frontieră Mînzăteşti, un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Ciprian M., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

like facebookCu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, vorbea incoerent şi îşi menţinea cu greu echilibrul, fapt pentru care a fost dus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi, pentru efectuarea testului alcoolscopic. În urma testării a rezultat că bărbatul are o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, bărbatul a fost condus la Spitalul de Urgenta “Doctor Nicolae Oblu” Iași, pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *