Bărbat de etnie romă, din Botoşani, audiat în cazul triplului asasinat din Satu Mare

Foto: RomaniaTV
Foto: RomaniaTV

Un bărbat de etnie romă, cu domiciliul în Botoşani, a fost identificat de forțele de ordine pe raza comunei, fiind audiat în legătură cu uciderea familiei Rentea. Acesta ar fi fost audiat în sediul Primăriei Apa de către investigatori.

Oamenii legii ar încerca să vadă dacă individul ar avea o legătură cu uciderea celor trei persoane și care ar putea fi gradul său de implicare în toată această poveste.

like facebookDe asemenea, ar fi fost ridicat și un alt bărbat în zona Gării CFR din Cluj-Napoca, despre care se presupune că ar avea legătură cu tragedia de la Apa.

Suspectul principal în cazul triplului asasinat din comuna Apa, judeţul Satu Mare, este însă un tânăr de 35 de ani, împătimit al jocurilor de noroc despre care ar exista informații că s-ar afla încă în municipiu.

Zeci de polițiști şi agenţi în civil au descins în mai multe locații din oraş, în care se cunoștea că suspectul obișnuia să le frecventeze. De asemenea, se pare că suspectul cunoștea familia Rentea destul de bine şi ar fi fost în casa victimelor de mai multe ori. Potrivit presei locale, tânărul are datorii mari și obișnuia să piardă sume importante de bani la jocurile de noroc.

Autorul triplei crime ar fi fost inclusiv filmat de camerele de supraveghere din zonă.

Cei trei oameni din localitatea Apa, judeţul Satu Mare, au fost găsiţi morţi în propria gospodărie, în dimineaţa zilei de vineri, 24 noiembrie. Corpurile lor neînsufleţite au fost descoperite de o rudă într-o baltă de sânge. Cei doi soţi au fost găsiţi în curte, iar bătrâna zăcea fără suflare în casă.

Soţii Rentea, Gheorghe şi Niculina, erau cunoscuţi în localitate ca oameni înstăriţi. Femeia avea un loc de muncă la oraş, funcţionar la Direcţia Judeţeană a Finanţelor Publice, iar bărbatul era pensionat pe caz de boală. În plus, familia Rentea mai deţinea şi un teren în comună. Locuiau împreună cu Viorica Apan, mama femeii, într-o casă pe o stradă retrasă din localitatea Apa, situată la aproximativ 35 de kilometri de municipiul Satu Mare.

Sursa: RomaniaTV

One thought on “Bărbat de etnie romă, din Botoşani, audiat în cazul triplului asasinat din Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com