Tânărul care a produs accidentul de la Roma, după o şicanare în trafic, pus sub acuzare. Ce spun poliţiştii!

stiri botosani accident mortal (2)Tânărul care a produs accidentul de duminică la amiază de la intrarea în comuna Roma, după o şicanare în trafic, a fost pus sub acuzare.

Poliţiştii din Botoşani îl acuză de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, fiind considerat vinovat de producerea accidentului soldat cu moartea unei femei de 40 de ani şi rănirea soţului acesteia, în vârstă de 42 de ani.

Citeşte aici ştirea iniţială! 

O femeie de 40 de ani a murit după ce autoturismul în care se afla, un Volkswagen Transporter, s-a răsturnat peste ea.

stiri, botosani, accident mortal, Accidentul a avut loc duminică, când Dana Logofătu împreună cu soțul său circulau spre Roma, iar pe drumul de la intrarea în localitate s-au șicanat în trafic cu un șofer de 36 de ani, Florin Timofte, aflat la volanul unui Audi A8.

like facebookLa un moment dat, șoferul de pe Audi a intrat în depășirea autoutilitarei VW Transporter, l-a acroșat în momentul revenirii pe bandă cu partea dreaptă.

Șoferul de pe VW Transporter, Petru Logofătu, din Cristești, de 42 de ani, a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat de mai multe ori. Femeia fost aruncată din mașină, VW răsturnându-se peste ea.

Din păcate, aceasta a decedat pe loc, iar soțul său a fost rănit, fiind transportat la spital.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *