FOTO! Accident teribil! O femeie a murit după o șicanare în trafic

stiri botosani accident mortal (8)Un grav accident rutier a avut loc pe drumul județean care face legătura între Botoșani și Roma. O femeie de 40 de ani a murit după ce autoturismul în care se afla, un Volkswagen Transporter, s-a răsturnat peste ea.

Accidentul a avut loc duminică, când Dana Logofătu împreună cu soțul său circulau spre Roma, iar pe drumul de la intrarea în localitate s-au șicanat în trafic cu un șofer de 36 de ani, Florin Timofte, aflat la volanul unui Audi A8.

like facebookLa un moment dat, șoferul de pe Audi a intrat în depășirea autoutilitarei VW Transporter, l-a acroșat în momentul revenirii pe bandă cu partea dreaptă.

Șoferul de pe VW Transporter, Petru Logofătu, din Cristești, de 42 de ani, a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat de mai multe ori. Femeia fost aruncată din mașină, VW răsturnându-se peste ea.

Din păcate, aceasta a decedat pe loc, iar soțul său a fost rănit, fiind transportat la spital.

16 thoughts on “FOTO! Accident teribil! O femeie a murit după o șicanare în trafic

  1. Domnule Victor îmi permit să te contrazic,știu ce spui de incidentul din față de la “LeBaron”,dar nu sunt una și aceeași persoană! O zi bună să ai!

  2. ACEST IDIOT CARE A LASAT ORFANI 4 COPII TREBUIE INFUNDAT IN PUSCARIE PE VIATA,NU ESTE LA PRIMUL INCIDENT SI ESTE UN PERICOL PENTRU CEI CARE CONDUC..LA PUSCARIE CU NENOROCITUL ASTA

  3. Din cate vad eu in poze nu e linie continua..cand cineva se bagă intr-o depășire legea spune sa încetinești,dar na daca asta cu VW se crede la curse e problema lui…trebuia sa se gândească ca are copii acasa..inainte sa comentați aiurea mai documentati-va!!!

    1. Unde ai văzut tu in legislatia rutieră ca cel depășit trebuie să incetineasca? Nu are voie să accelereze,dar nu sa incetineasca…

  4. Sper ca autorităţile sa-sifacă datoria cu profesionalism şi cel vinovat sa-şi primească pedeapsa cuvenită. Atenţie la cazul Mimi Bujor din Darabani care tot cu concursul Poliţiei locale şi-a făcut de cap zeci de ani ! Dumnezeu să o odihnească pe femeia ucisă!

  5. Domnule Anonim de când zice codul rutier că tre să încetinești când cineva vrea să te depășească? Dacă aveți permis păcat că nu știți codul rutier „nu aveți voie sa măriți viteza de deplasare dacă cineva intra în depășirea Dumneavoastră „Dacă e restricție de 20 km pe porțiunea de drum trebuie sa mă opresc ca să depășești așa vezi tu legea???

  6. Vină celor doi șoferi este împărțită,șicanele nu se fac numai din partea unui participant in trafic,iad dacă doamna.decedată purta centura de siguranță,nu era zvârlită din mașină,și.poate acum era în viață, la fel cum este soțul ei!… nu că-i țin partea individului cu Audi,dar când știi au acasă patru copilași,nu te angajezi la un ,, concurs” al morții!… Dumnezeu s-o ierte,și să aibă grijă de copilașii rămași mamă!

  7. Codul rutier este foarte clar in privinta cand cineva incearca sa depaseasca…Trebuie sa-i oferi celuilalt posibilitatea sa faca manevra in siguranta chiar daca pentru siguranta ta si a lui necesita uneori sa pui frana. Mandria si nebunia in trafic este fatal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *