FOTO! Pompierul Iulian Rotariu, felicitat de colegi la întoarcerea de la ultra maratonul din Argentina

Iulian Rotariu primit de colegi dupa ce s-a intors de la Racing The Planet Ultra Patagonia 2017 (1)Pompierul maratonist Iulian Rotariu a fost întâmpinat și felicitat de colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani, duminică, la întoarcerea de la ultra maratonul  „Racing The Planet Ultra Patagonia 2017”, care a avut loc în perioada 12-19 noiembrie.

like facebookIulian Rotariu  s-a întrecut cu 360 de alergători din 60 de țări, dar a terminat cursa pe locul patru în clasamentul general și pe primul loc la categoria de vârstă.

Cursa „Racing The Planet Ultra Patagonia 2017” s-a desfăşurat în cea mai faimoasă și sălbatică regiune din America de Sud, dominată de munții Anzi. Alergarea a fost într-o zonă exclusiv muntoasă, cu lacuri și dune de nisip, la o altitudine de 3000 de metri, unul din locurile din lume unde se poate face insolație și degerături în aceeași zi.

Şi de această dată, Iulian Rotariu a alergat în spirit caritabil, 250 de kilometri în șapte zile, pentru a face cunoscută şi a sprijini „Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism din Botoşani”, succesul lui însemnând un pas spre integrarea acestor copilaşi.

La fel ca și celelalte trei ultramaratoane la care a participat, respectiv ”Gobi March” (China, iunie 2016), Atacama Crossing” (Chile, octombrie 2016) și ”Sahara Race” (Namibia, mai 2017) și unde s-a clasat pe locul I la categoria lui de vârstă şi locul IV la general la „Racing The Planet Ultra Patagonia 2017” din Patagonia se clasează în primele zece curse din lume ca dificultate.

One thought on “FOTO! Pompierul Iulian Rotariu, felicitat de colegi la întoarcerea de la ultra maratonul din Argentina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *