FOTO Şoferul beat şi fără permis care a produs accidentul de la Hlipiceni furase maşina

accident, hlipiceni, botosani, stiri, politieŞoferul beat şi fără permis care a produs accidentul de sâmbătă de la Hlipiceni furase maşina implicată în eveniment.

Bărbatul de 44 de ani, din comuna Hlipiceni, a furat autoturismul din faţa locuinţei proprietarului, profitând de faptul că vehiculul avea cheia în contact.

Imediat, el a pornit la „plimbare” pe drumul judeţean DJ 282, pe raza localităţii de domiciliu, iar la un moment dat s-a angajat în depăşirea unor vehicule staţionate pe partea dreaptă a părţii carosabile.

În acest context, el pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 41 de ani, din comuna Răuseni.

like facebookPotrivit Poliţiei, în urma producerii evenimentului, un minor de 13 ani, pasager în autoturismul impactat a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea acordării îngrijilor medicale.

accident, hlipiceni, botosani, stiri, politieDin cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că B.P. nu deţine permis de conducere şi a sustras autoturismul condus din faţa locuinţei proprietarului, profitând de faptul că vehiculul avea cheia în contact.  Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui B.P. şi negativă în cazul celuilalt conducător auto. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei.

One thought on “FOTO Şoferul beat şi fără permis care a produs accidentul de la Hlipiceni furase maşina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *