Mama tinerei de 29 de ani din Botoșani dispărută de acasă este în stare de șoc: Este cel mai sfâșietor lucru pe care l-am putut simți

claudia sufaru, stiri, botosani, dorohoi, disparuta, spaniaMama tinerei de 29 de ani din Botoșani care a dispărut, de o săptămână, de la domiciliul său din Spania este în stare de șoc. Nely Șufăru nu poate să creadă că fiica sa, Claudia Șufăru, nu este de găsit. Ea a declarat, pentru BotosaniNews, că dispariția fetei „este cel mai sfâșietor lucru pe care l-am putut simți vreodată”.

Sunt în stare de șoc. Nici nu găsesc cuvinte prin care să-mi exprim durerea sufletului meu. Este cel mai sfâșietor lucru pe care l-am putut simți vreodată. Nu pot să cred că nu dau de ea. A plecat de duminică și nu s-a mai întors”, spune mama Claudei Șufăru.

Citește aici informația inițială Apel disperat! O tânără de 29 de ani, dată dispărută în Spania

Femeia a alertat autoritățile și a tipărit afișe pe care le-a distribuit în toată regiunea Valenciei.

nely si claudia sufaru, botosani, stiriAm declarat dispariția la Poliție, s-a căutat la aeroport, pe camere, s-a dat în mai multe ziare din zonă, s-a transmis la televiziune. Am făcut afișe care s-au împărțit în toată zona Valenciei. De asemenea, și la metrou și toate rețelele de socializare”, a adăgat Nely Șufăru.

Botoşăneanca Claudia Șufăru, care este originară din Dorohoi, a dispărut din Real de Montroy (Valencia) pe 19 noiembrie.

Familia şi prietenii au postat un anunţ pe internet, cerând informaţii de la orice ar fi văzut-o.

like facebookPotrivit anunţului, Claudia Şufăru are 1,69 m, 50 kilograme şi părul lung vopsit în culoarea roşie.

claudia sufaru, stiri, botosani, dorohoi, disparuta, spania

One thought on “Mama tinerei de 29 de ani din Botoșani dispărută de acasă este în stare de șoc: Este cel mai sfâșietor lucru pe care l-am putut simți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *