Percheziţii făcute de poliţitştii din Botoşani. Poliţiştii răscolesc cinci locuinţe

perchezitii, stiri, botosani, politiaPoliţiştii din Botoşani efectuează, sâmbătă dimineaţă, cinci percheziţii la principalii suspecţi în cazurile furturilor din locuinţă comise pe raza judeţului.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, efectuează 5 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Iaşi, la principalii suspecţi în cazurile furturilor din locuinţă comise pe raza judeţului Botoşani.

Reamintim că persoanele în cauză au fost reţinute de poliţiştii botoşăneni în data de 23.11. 2017 în urma unei acţiuni desfăşurate cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Române.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 14-23.11.2017, acestea ar fi pătruns prin efracţie şi sustras bunuri din mai multe locuinţe din municipiul Botoşani.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 60.000 euro.

La acţiune participă poliţişti de investigaţii criminale şi luptători SAS din cadrul IPJ Botoşani, cu spijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Iaşi.

One thought on “Percheziţii făcute de poliţitştii din Botoşani. Poliţiştii răscolesc cinci locuinţe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *