Directorii de la Nova Apaserv, cu securea deasupra capului. Vicepreședinte CJ: Se vor lua măsuri legat de numărul directorilor de la Nova Apaserv

nova apaserv botosani”Revoluție” în rândul salariaților din cadrul societății Nova Apaserv. Vicepreședintele Consiliului Județean, Liviu Toma, a declarat că se are în vedere în perioada imediat următoare reducerea numărului de directori de la operatorul de apă. El a spus că în țară societăți de profil funcționează cu mai puțin directori. Măsura ar urma să fie luată și pentru a reduce cheltuielile salariale.

like facebookLegat de directorii de la Nova Apaserv, acesta este atributul membrilor Consiliului de Administrație, iar în perioada imediat următoare va avea loc negocierea între cele două echie formate din repreezentanții Consiliul Județean și membrii Consiliului de Administrație și se va analiza să vedem dacă este nevoie de un număr atât de mare de directori acolo, pentru că la alte societăți cu același profil de activitate avem informații că sunt mult mai puțini”, a spus Toma.

Acesta a fost completat de vicepreședintele CJ, Dorin Birta, care a menționat că ”se vor lua măsuri și legat de numărul directorilor de la Nova Apaserv pentru a face economii la societate”.

De asemenea, în cadrul ședinței de Consiliu Județean s-a propus să se reanalizeze salariile din societate și să se ia de la cei care iau mai mult și să se dea și la cei care au salarii mai mici.

În prezent, societatea Nova Apaserv este condusă de șase directori.

 

2 thoughts on “Directorii de la Nova Apaserv, cu securea deasupra capului. Vicepreședinte CJ: Se vor lua măsuri legat de numărul directorilor de la Nova Apaserv

  1. Fara cel putin 6 directori acolo nu poate functiona intreprinderea deasemenea ar mai trebui cel putin 9 in Consiliul de Administratie ,ce daca nu sunt bani mariti pretul la apa astazi totul costa de ce faceti risipa aduceti apa de la fintana daca nu platiti.Sigur ca hotaraste Consiliul de administratie dar Consiliul Judetean este actionar majoritar ,dati mandat la reprezentantul CJ sa mareasca pretul; la apa sau sa reduca numarul directorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *