FOTO! Contractul pentru realizarea drumului strategic, semnat la Botoșani de vicepremier și ministrul Fondurilor Europene, în prezența a zeci de primari

ministrul marius nica vicepremier paul stanescuVicepremierul și Ministrul Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, împreună cu ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica au semnat, vineri, la Botoșani, contractul de finanțare pentru proiectul privind drumul strategic de 107 kilometri, care va străbate mai multe comune din județul Botoșani. Potrivit reprezentanților ADR Nord-Est, investiția care se va derula în județ este cea mai mare de la nivel regional. La eveniment au participat mai mulți primari din județ, printre care și primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

Alături de cei doi înalți oficiali ai Guvernului, la eveniment au mai participat secretarul de stat Adrian Gâdea, subsecretarul de stat, botoșăneanul Angel Gheorghiu, prefectul județului, conducerea Consiliului Județean și parlamentarii social-democrați din Botoșani. La eveniment vor fi invitați toți primarii din județ.

like facebookSenatorul Doina Federovici a precizat că evenimentul de vineri este unul istoric, proiectul având o valoare de 73 milioane euro.

Proiectul prevede modernizarea a patru tronsoane de drum județean, în lungime totală de 107 km, care vor lega 14 localități din Botoșani, respectiv Albești, Blândești, Călărași, Dângeni, Dobârceni, Gorbănești, Hănești, Hlipiceni, Lunca, Mihălășeni, Răuseni, Sulița, Todireni și Trușești și comuna Șipote din județul Iași.

Orice stat responsabil și orice guvern responsabil este obligat să pună dispoziția tuturor comunităților toată infrastructura. Guvernul de astăzi, Guvernul Tudose al coaliției PSD-ALDE, sigur că și-a propus în această perioadă obiective clare, cu sume clare, nu sunt vorbe. Mai circulă niște vorbe că s-au semnat niște contracte, dar, de fapt, nu se vor realiza niciodată. Eu vă asigur că tot ce am semnat aici sunt lucruri care se vor realiza în următorii ani”, a spus vicepremierul Stănescu.

ministrul nica vicepremier stanescu marius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *