Proiectul privind împroprietărirea revoluționarilor cu pământ, pus spre aprobare în Consiliul Local pentru a treia oară

terenProiectul privind atribuirea unor terenuri de către Primăria Botoșani unui număr de zece  ”Luptători pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989” a fost pus pentru a treia oară pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local spre aprobare. Asta după ce în două ședințe, consilierii nu au votat acest proiect. Revoluționarii ar urma să primească 1000 mp teren, cu clauză de neînstrăinare pe timp de 10 ani.

like facebookPrintre beneficiari se numără fostul inspector școlar George Avăcăriței-luptător rănit, actorul Marius Rogojinschi-luptător remarcat prin fapte deosebite, preotul Teodor Candrea- luptător remarcat prin fapte deosebite,  Chiriches Bernard, Apatie Ioan, Tăuteanu GH. Marin, Ciobanu Neculai, Neacşu Puiu, Gavriliuc Mitică, Neagu Gheorghe.

Terenul se află în extravilanul municipiului Botoșani, iar proiectul de hotărâre va fi supus spre aprobare în ședința de Consiliu Local din 29 noiembrie.

2 thoughts on “Proiectul privind împroprietărirea revoluționarilor cu pământ, pus spre aprobare în Consiliul Local pentru a treia oară

  1. Ce luptatori in revolutie? De unde raniti? Dupa 27 de ani mai cautam revolutionari sa le dam pomana si drepturi ? De unde au aparut? Ce le-a trebuit atata timp sa deminstreze ca sunt revolutionari ? FALS !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com