Municipiul Botoșani va avea încă un cetățean de onoare. Despre cine este vorba

consiliu localPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, propune ca municipiul Botoșani să aibă încă un cetățean de onoare. Este vorba de Heike Lindlohr, fondatoarea asociaţiei germane Pfiitchenhoffnung e.V. care din anul 2013 s-a transformat într-un veritabil ocrotitor şi binefăcător al câinilor din adăpostul public din Botoşani.

Potrivit raportului de specialitate al Primăriei, Heike Lindlohr a lucrat la început cu membrii Asociaţiei Ador, ulterior colaborând direct cu structura Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement.

like facebook”Implicarea domniei sale a adus o nouă viziune în administrarea adăpostului însemnând totodată şi o economie substanţială la bugetul Primăriei. A crescut numărul adopţiilor canine, al sterilizărilor şi castrărilor câinilor din adăpost şi , mai mult aceste campanii s-au extins, din 2016 fiind destinate în mod gratuit şi pentru câinii şi pisicile cu stăpân. Prin intermediul asociaţiei Pfotchenhoffnung e.V. doamna Heike Lindlohr s-a implicat în livrarea a peste 255. 000 kg de hrană pentru câinii din adăpost. Marea parte a acestei hrane este produsă in ţara noastră. (…) Ajutorul şi atenţia oferite de Heike Lindlohr şi de asociaţia Pfotchenhoffnung e.V. s-au extins şi pentru copiii din familiile defavorizate din Botoşani şi pentru Spitalul Judeţean Mavromati în secţia exterioară Săvcni. Ca o recunoaştere a implicării, a tuturor activităţilor desfăşurate la Botoşani şi a rezultatelor obţinute, propunem acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al municipiului doamnei Heikc Lindlohr”, se precizează în raport.

Proiectul va fi votat în ședința de Consiliu Local de la sfârșitul lunii noiembrie.

3 thoughts on “Municipiul Botoșani va avea încă un cetățean de onoare. Despre cine este vorba

  1. Da de ce arde orasu draga ? Barurile sunt pline, magazinele si mall-urile deasemenea. strazile sunt pline de masini care mai de care mai luxoase. Unde e problema asa de mare ? Cei care au muncit pe lefuri mizerabile, taiate 2 ani cu 25 la suta de pnl, oare nu au dreptul si ei la un salariu decent ?

  2. Frumos gest din partea primariei Botosani. Merita doamna respectiva acest titlu intrucat s-a implicat in multe actiuni sociale. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *