Tânăra care și-a ucis copilul și l-a aruncat pe câmp rămâne după gratii

Gabriela Boghian, tanara din botosani care si-a ucis copilulTânăra care în urmă cu două luni și-a ucis copilul și l-a aruncat pe câmp rămâne după gratii. Magistrații Tribunalului Botoșani au dispus, miercuri, prelungirea cu încă 30 de zile a mandatului de arestare preventivă emis pe 29 septembrie pe numele Gabrielei Boghian.

Vă reamintim că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au decis, luni, trimiterea în judecată a tinerei de 21 de ani.

like facebookGabriela Boghian este anchetată pentru omor, după ce pe 17 septembrie şi-a ucis pruncul pe care îl născuse în urmă cu trei zile.

pruncucidere, botosani, politie, stiriPotrivit anchetatorilor,  tânăra a născut pe 13 septembrie un băieţel de 3.250 de grame, iar pe 17 septembrie au fost externaţi din Maternitate.

În cursul aceleaşi zile, fata a decis sugrumarea vieţii copilului. Astfel , l-a introdus într-o sacoşă de plastic pe care a înnodat-o, iar apoi a pus bebeluşul într-o sacoşă de material textil şi l-a aruncat într-un canal colector din zona Poligonului ACR de la Pacea.

Bebeluşul mort a fost găsit după câteva zile.

Fata de 21 de ani este din Ungureni şi stătea în chirie într-un apartament din Botoşani. Mama se afla la muncă în Italia.

 

2 thoughts on “Tânăra care și-a ucis copilul și l-a aruncat pe câmp rămâne după gratii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *