Patru femei care făceau parte dintr-o grupare infracţională, trimise în judecată de procurorii DIICOT. Prejudiciul: aproape un milion de lei

mascati, stiri, botosaani, stiri din botosani,  perchezitii diicotPatru femei care făceau parte dintr-o grupare de traficanţi de ţigări, care sunt acuzaţi că au adus statului un prejudiciu de aproape un milion de lei, au fost trimise în judecată, luni, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Cele patru femei, Diana Donea, Lola Daniela Pricopie, Elena Georgeta Breabăn şi Angela Moldovanu (fostă Băncescu), sunt acuzate că, alături de Andrei Răzvan, Ciprian Marian Dănilă, Bogdan Dimitrie Racariu, Ioan Acostăchioaiei- Paşalău, Vasile Dracinschi, Andrei Gâlcă şi Constantin Gavril, sunt acuzaţi că ar fi adus statului un prejudiciu de 913.000 de lei.

Procurorii DIICOT Botoșani şi poliţiştii de frontieră din Botoşani au efectuat, pe 19 iunie 2015, nu mai puţin de 32 de percheziții în județele Botoșani, Suceava, Iași și București, dintre care 23 la Botoşani şi şase la Suceava.

like facebookPotrivit anchetatorilor, gruparea infracțională ar fi introdus ilegal în ţară, în perioada iunie 2014- iunie 2015, aproximativ 65.000 de ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina.

Doi dintre bărbaţii care fac parte din reţea, Andrei Răzvan, Ciprian Marian Dănilă, au fost reţinuţi atunci de procurorii DIICOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *