FOTO! Pisică „internată” printre bolnavi, la Policlinica de la Spitalul Județean. „Poate unii vin aici tocmai că sunt alergici”

pisica in spital Mavromati botosani (4)Merg la spital să se trateze de o boală, dar se pot alege cu alte probleme de sănătate. În această situație sunt bolnavii care au alergii la pisici și care ajung la Policlinica de la Spitalul Județean Botoșani, care au alergii la pisici.

Un cititor BotoșaniNews ne-a trimis pe adresa redacției câteva fotografii surprinse marți dimineață în policlinica unității spitalicești, unde o pisică se plimba nestingherită pe hol, printre pacienți.

like facebookAstazi dimineata, în policlinica spitalului Mavromati era o pisica. Poate unii vin aici (la spital ) tocmai ca sunt alergici. Sunt oameni bolnavi aici”, ne-a scris cititorul.

Oamenii cu alergie la pisici au reacții alergice după ce au venit în contact cu animalul. Alergia se manifestă prin strănut, tuse, răgușeală, dificultăți de respirație, nas înfundat, ochi înlăcrimați sau cu mâncărimi, iritații ale pielii. Cea mai eficientă metodă de a preveni simptomele alergice este evitarea completă a contactului cu alergenul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *