Majorare de tarife pentru operațiunile de salubrizare, cerută pentru a cincea oară anul acesta de Urban Serv

maturatori-gunoieri (3)Societatea Urban Serv nu a primit niciun răspuns din partea Primăriei Botoșani privind majorarea cerută pentru operațiunile de salubrizare, măturat și deszăpezire, pentru anul 2018. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, susține că din anul 2013 se merge pe aceleași tarife, asta în condițiile în care și după majorarea cerută de 35%, măturatul și deszăpezirea în municipiul Botoșani costă mai puțin decât în municipiul Dorohoi, de exemplu.

like facebookÎn 2017 avem cinci soplicitări pentru majorarea tarifului de salubrizare și deszăpezire. Pentru măturat manual am avut 10 lei pe 1000 mp și am cerut 14 lei. Dorohoiul are de anul trecut 19 lei pe 1000 mp. Am cerut 13 lei la măturat trotuare, Dorohoiul are 23 lei de anul trecut. Cinstit: cât am avut posibilitatea să susținem tariful l-am susținut, dar creșterea a fost vertiginoasă cu munca vie, ceea ce toată rezerva pe care am avut-o din alte economii a fost consumată”, a menționat Drelciuc.

Primarul Cătălin Flutur a criticat în urmă cu câteva săptămâni solicitarea Urban Serv de a cere o majorare de 35% pentru măturatul și deszăpezirea străzilor din municipiul Botoșani.

 

One thought on “Majorare de tarife pentru operațiunile de salubrizare, cerută pentru a cincea oară anul acesta de Urban Serv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *