Marș pe străzile din Botoșani împotriva Guvernului cu aproape 1000 de liberali

liberali-in-fata-primariei-2Aproximativ 1000 de liberali vor protestat în stradă, luni, la ora 17.00, împotriva Guvernului PSD-ALDE. Marșul va pleca de la sediul PNL pe traseul Calea Națională-zona Direcția Muncii-sediul PSD și se va opri în fața Prefecturii. Acolo, se va citi un rezumat al Motțiunii de cenzură pe care PNL a inițiat-o împotriva PSD-ALDE.

like facebookAcțiunile noastre se vor întrepta împotriva Guvernului PSD-ALDE, care a reușit într-un timp record, în mai puțin de un an , cu două guverne și zeci de miniștri, să provoace un haos generalizat în toate domeniile de activitate: sănătate, educație, fiscalitate, justiție și infrastructură. Ne dorim foarte tare să răsturnăm acest guvern incompetent, însă nu ne dorim să intrăm la guvernare decât prin alegeri democratice, pentru că așa este corect față de cetățeni. Vrem să atragem atenția că ceea ce s-a întâmplat acum un an și ceea ce se întâmplă în fiecare zi de la alegerile din 9 decembrie, nu face altc eva decât să-i păcălească pe români și să-i ducă de naș. Încercăm în felul acesta să atragem atenția botoșănenilor asupra acestor probleme și, de ce nu, să-i rugăm să ne susțină moțiunea”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Botoșani, Cristian Roman.

Această acțiune are loc în toate municipiile reședință de județ din țară.

3 thoughts on “Marș pe străzile din Botoșani împotriva Guvernului cu aproape 1000 de liberali

  1. Nu simpatizez pe aia de la putere….dar in poza sunt cativa hoti la fel de abili in a eluda puscaria precum cei care ne conduc…

  2. Mai Romane, baiat de bani gata, de ce faci asemenea confuzii? Spui tu ca intr-un an PSD-ul a produs haos in sanatate, educatie, justitie si ,infrastructura”. Mai baiatule, pai toate aceste domenii au infrastructura. Tu l;a care te referi, probabil ai vrut sa spui la drumuri.
    Asta-i o prima tampenie. A doua este ca in aceste domenii nu exista nici un haos, dar absolut nici un haos. Haos este in capul tau pentru ca asa ai primit ordin de ,,sus” de la PNL si tu nu faci altceva decat sa dai cat mai vartos la hadarag. Probabil ai vrut sa spui ca modificarea unor legi ar putea produce haos in intentia unor societati multinationale,dar si cu capital de stat care de ani de zile nu platesc impozite si taxe, actionand impotriva intereselor poporului roman. Iat tu, ca o flasneta, te postezi de partea acestor evazionisti si dupa aceea ceri bani de la statul roman. De fapt, ce vrei tu? Sa fii iarasi parlamentar, pentru ca altceva nu stii sa faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *