Ultimele noutăți legate de Moruțan și Golofca. Cornel Șfaițer a spus tot!

cornel-sfaiter-fc-botosaniOlimpiu Moruțan (18 ani) este jucătorul pentru care se ”luptă” în acest moment FCSB și CFR Cluj, după ce negocierile cu cei de la Dinamo Kiev s-au împotmolit. Cornel Șfaițer, președintele celor de la FC Botoșani, a explicat, într-un interviu Digi Sport, despre situația tânărului mijlocaș, dar și despre posibilitatea ca Golofca să revină la gruparea din Moldova.

”S-a discutat foarte mult despre Olimpiu în ultima jumătate de an. Cel mai mult contează că băiatul este în creștere, că joacă bine și la națională, a fost decisiv la U19 și aceste detalii trebuie să-i bucure pe toți. Olimpiu este un număr 10 de mare viitor, un fotbalist tânăr de mare calitate. Am decis ca la finalul anului să ne punem la masă și să analizăm toate aspectele iar la final să luăm decizia cea mai bună. Sigur, nouă ne-ar conveni să rămână în lotul Botoșaniului până la vară, pentru că aici este un mediu în care se poate dezvolta și unde poate juca meci de meci.Vom vedea, dar eu m-aș bucura ca el să rămână în fotbalul românesc și după ce se va transfera pentru că ducem lipsă și avem nevoie de astfel de fotbaliști”, a spus Șfaițer, la Digi Sport.

like facebookOficialul grupării din Botoșani a vorbit și despre situația lui Cătălin Golofca (27 de ani), mijlocaș care nu s-a adaptat la roș-albaștri și a ajuns să evolueze doar pentru echipa a doua.

”Golofca a avut un parcurs excelent la Botoșani, care l-a și propulsat la Steaua, dar acolo iată că nu s-a adaptat. S-a discutat despre o posibilă revenire a lui la Botoșani, e clar că în Liga 1, în afară de Steaua, doar la Botoșani mai poate juca, dar el vrea să meargă în străinătate.

Vom vedea la iarnă ce decizie se va lua și în acest caz, mai ales în funcție și de ce va dori Steaua”, a mai spus Șfaițer, la Digi Sport.

One thought on “Ultimele noutăți legate de Moruțan și Golofca. Cornel Șfaițer a spus tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *