Vezi tarifele propuse pentru spectacole de Orchestra Rapsozii Botoşanilor, în 2018!

muzica-populara-rapsozii-botosanilor-de-ziua-nationala-003Consiliul Judeţean va adopta, în luna noiembrie, o hotărâre privind tarifele pentru spectacolele Orchestrei Rapsozii Botoşanilor pentru anul viitor. Potrivit proiectului de hotărâre, doar tariful pentru închiriere autocar va suporta majorări. Astfel, tariful pentru o cursă internă va crește de la 4 lei pe km la 4,5 lei pe km, iar pentru o cursă externă, creșterea va fi de la 4,5 lei pe km la 5 lei pe km.

De asemenea, un concert al Rapsozilor va putea fi organizat cu minimum 2.500 de lei pe oră, iar pentru un concert educativ în şcoli se va percepe un tarif de 500 lei pe concert.

like facebookÎn cazul spectacolelor organizate de Orchestra Rapsozii Botoşanilor, costul unui bilet de intrare va  variază între 10 lei şi 40 de lei, respectiv în mediul urban biletul va porni de la 40 lei şi poate ajunge şi la 25 lei, în timp ce în mediul rural preţul unui bilet va fi de 10 lei. Pentru elevi, pensionari şi studenţi se va percepe pentru un bilet 5 lei.

Rapsozii vor susţine concerte gratuite în favoarea comunităţilor locale „cu aprobarea managerului şi cu informarea Consiliului Judeţean”.

One thought on “Vezi tarifele propuse pentru spectacole de Orchestra Rapsozii Botoşanilor, în 2018!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *