Concert caritabil pentru sinistrații din Primăverii

explozie bloc, stiri, cont bancar, apel umanitar, primaverii 5, botosaniPrimăria Botoșani organizează un spectactacol de binefacere pentru a ajutira sinistrații din strada Primăverii, ale căror locuințe au fost afectate de explozie. Concertul va fi susținut de Filarmonica Botoșani pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Locatarii blocului afectat de explozie nu s-au mutat în locuințe nici la această dată și cel mai probabil nu se vor întoarce în casele lor până de sărbători. Ei ar mai avea nevoie de 200.000 lei pentru lucrările de reparații.

like facebookInvităm botoșănenii la un spectacol de binefacere pe care l-am pregătit împreună cu Filarmonica de Stat Botoșani, pe 1 decembrie, de Ziua României, începând cu orele 18.30. Vom avea un spectacol de excepție, iar banii pe care spectatorii îi donează vor ajunge în contul asociației de proprietari, proprietari care au fost afectați de explozia din Primăverii. Invitațiile se găsesc atât la Primăria Botoșani, cât și la Filarmonică, iar eu sugerez o donație pentru o invitație de două locuri de 50 lei. Cine este mai generos de atât, banii sunt bineveniți”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

2 thoughts on “Concert caritabil pentru sinistrații din Primăverii

  1. Foarta buna invitiativa de a organiza un concert cartitabil pentru sinistratii din Primaverii, insa cu conditia ca toti angajatii din Primaria Botosani sa participae la spectacol si sa doneze bani. Abia atunci ar fi exceptional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *