Ce spune directorul de la Nova Apaserv despre greva angajaților și despre o posibilă întrerupere a apei

albert tanaseDirectorul Nova Apaserv consideră că nemulțumirile salariaților sunt îndreptățile, însă susține că legea nu îi permite să opereze majorări salariale. Albert Tanasă spune că se va ajunge la acea grevă de avertisment de două ore în societate, însă protestul nu va fi cu întreruperea apei.

like facebookDeocamdată încercăm să identificăm la nivel local soluții, pentru că va fi și o întâlnire cu parlamentarii, care va avea ca scop modificarea legislației la nivel național. Asta ar însemna o modificare legislativă în legea bugetului de stat, care ar fi operabilă undeva din martie-aprilie a anului viitor. Ori salariații întreabă pe bună dreptate: ce se întâmplă de la 1 decembrie. Cred că va fi o grevă de avertisment de două ore, grevă prevăzută de lege, dar cu siguranță nu o să se ajungă la întreruperea apei, pentru că e un altfel de serviciu public decât cel privind salubrizarea, de exemplu”, a menționat directorulo Nova Apaserv.

De partea cealaltă, sindicaliștii spun că greva va consta în oprirea apei și a intervențiilor de minim două ore. Salariații cer tichete de masă și o creștere salarială de până în 10%.

2 thoughts on “Ce spune directorul de la Nova Apaserv despre greva angajaților și despre o posibilă întrerupere a apei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *