Zeci de de tineri botoşăneni interesaţi de o carieră în Jandarmeria Română

RECRUTARE tineri jandarmi17 tineri botoşăneni au completat miercuri cererile de înscriere pentru admiterea la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi ,,Petru Rareş” Fălticeni, cu ocazia prezenţei în municipiile Botoşani şi Dorohoi a caravanei de recrutare pentru instituţiile de învăţământ postliceal din subordinea Jandarmeriei Române.

De la începutul perioadei de înscriere, nu mai puţin de 77 de tineri s-au arătat interesaţi de urmarea unei cariere militare, care le poate aduce un loc de muncă stabil şi un anumit statut în societate.

like facebookReamintim doritorilor faptul că, pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie 2018, şcolii de subofiţeri jandarmi din judeţul Suceava i-au fost alocate 350 de locuri, dublu faţă de anii anteriori, în timp ce durata şcolarizării s-a redus la jumătate, datorită necesităţilor de personal din această structură a Ministerului Afacerilor Interne.

Ultima zi de înscriere este 5 decembrie a.c., activităţile de recrutare fiind desfăşurate până la această dată la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, din municipiul Botoşani, str.I.C.Brătianu, nr.110 – 112, în zilele de marţi şi joi, între orele 09.00 – 12.00.

Depunerea dosarelor de candidat în volum complet  se face tot în zilele de marţi şi joi, între orele 09.00 – 12.00, până la data de 21.12.2017, la sediul inspectoratului.

Pentru relaţii suplimentare apelaţi numărul de  telefon 0231/511533 (interior 24527).

Sursa: comunicat IJJ

recrutare tineri jandarmi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com