Patru cadre medicale de la Spitalul Județean, reclamate de pacienți

cadre medicalePatru cadre medicale de la Spitalul Județean au fost reclamate la conducerea unității de pacienți. Aceștia au depus plângeri cu privire la actul medical desfășurat de acestea, însă, în urma unor anchete s-a constatat că reclamațiile nu sunt întemeiate.

like facebookLa nivelul spitalului au fost înregistrate de la începutul anului și până în prezent patru plângeri la adresa cadrelor care au vizat acordarea actului medical. Toate plângerile au fost trimise către Comisia de etică a spitalului, iar în urma evaluărilor efectuate nu s-au constatat abateri ale personalului referitor la actul medical. Au fost plângeri subiective la adresa cadrelor medicale. În cazul în care Comisia de etică constată că respectivele cazuri sunt neîntemeiate, nu există motiv pentru care să trimite cazul mai departe la Comisia de disciplină”, a menționat Ștefan Bercea.

Plângerile au vizat și medici ai Spitalului Județean.

2 thoughts on “Patru cadre medicale de la Spitalul Județean, reclamate de pacienți

  1. Pe cei mai multi ii doare in cot de pacienti si nici acolo. Nu stiu exact cauza dar se combina indiferenta, lipsa de pregatire si preocuparea pentru bani iar rezultatul este prost, pentru pacient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*