Autoturism tras pe dreapta de polițiștii de frontieră. Ce au constatat oamenii legii!

politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut au depistat în trafic un cetățean român aflat la volanul unui autoturism radiat din circulaţie. În data de 13 noiembrie, în jurul orei 01.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți Prut, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic pentru control pe raza localității de frontieră Ghireni, județul Botoșani, un autoturism marca Renault Laguna, înmatriculat în Germania, condus de cetățeanul român Mihail S., în vârstă de 45 de ani.

like facebookLa controlul de frontieră efectuat de oamenii legii, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere și actele autoturismului, declarând că nu le are asupra sa.

Poliţiştii de frontieră au constatat în urma verificărilor suplimentare că autoturismul este radiat din circulaţie de autoritățile germane.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *