Un sediu al fostei companii de asigurare Astra, scos la vânzare. Unde se află și cât costă!

astra asigurariUn sediu al fostei companii de asigurare Astra, aflată acum în faliment, a fost scos la vânzare de lichidatorul judiciar.

KPMG Restructuring SPRL a anunțat organizarea unei licitații publice pentru vânzarea spațiului pe care societatea Asigurare-Reasigurare Astra S.A. l-a deținut în municipiul Dorohoi.

Este vorba de spațiul comercial situat pe Bulevardul Victoriei nr. 15, bloc F3, ap. 3, parter, foarte aproape de Spitalul Municipal Dorohoi.

Anul de construcție a imobilului este 1987, el având un regim de parter și trei etaje.

Suprafata utilă a sediului Astra scos la vânzare este de 71.71 metri pătrați.

like facebookPotrivit anunțului, proprietatea beneficiaza de toate utilitatile de la municipalitate. Încălzirea se realizeaza cu radiatoare termice de otel ce se conecteaza ia o centrala termica proprie pe gaz.

Echipamentele sanitare sunt intr-o conditie medie, imobilul se vinde impreuna cu bunurile mobile din Incinta, bunuri de natura mobilierului si a obiectelor de inventar .

„Licitatia este publica la un pret in scadere sau in urcare, si se va desfasura in conditiile Regulamentului de vanzare, date suplimentare cu privire la activul supus valorificarii, pasii de licitatie, garantia de participare, fiind puse ia dispozitia participantilor prin intermediul Dosarului de prezentare al activului, contra cost, valoarea acestuia fiind de 500 lei TVA”, se arată în anunț.

Licitația va avea loc pe 29 noiembrie la sediul din București al lichidatorului. Sediul este evaluat la 90.359 lei (fara TVA)

 

One thought on “Un sediu al fostei companii de asigurare Astra, scos la vânzare. Unde se află și cât costă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *