Apel umanitar! O tânără din Botoșani are nevoie de nevoie urgentă de ajutor. A fost diagnostiocată cu o boală gravă

mihaela matei, stiri, botosaniO tânără din Botoșani, care a fost diagnosticată cu o boală gravă, are nevoie de nevoie urgentă de ajutorul semenilor. Mihaela Matei are 29 de ani și suferă de cancer de mediastin (un complex de organe situate în cavitatea toracică între cei doi plămâni), denumit științific Limfom Malign nonHodgking difuz cu celula mare B.

Ea trebuie să ajungă la Clinica Anadolu din Istanbul, iar medicii turci spun că ar avea nevoie de pana la opt cure de citostatice, însă totul depinde de evoluația corpului la acest tratament.

Costurile acestor cure se ridica la 52.000 de euro, iar daca se mai adauga si costurile de deplasare pana in Turcia si alte analize pe care Mihaela va trebuie sa le faca, suma de care ar avea nevoie tanara din Botosani ajunge la aproximativ 70.000 de euro.

like facebookEste la a doua cura de citostatice si s-a bucurat pana acum de ajutorul si sprijinul apropiatilor, prietenilor si nu numai, care au sprijinit-o pentru a-i reda viata linistita si frumoasa dinainte.

mihaela matei, stiri, botosaniMihaela Matei a fost inclusă într-o campanie umanitară susținută de NovemBEARD, un eveniment care se sărbatorește în fiecare an în luna noiembrie în intreaga lume de catre bărbații bărboși și bărbații care pentru o lună decid să-și lase barba să crească în scop caritabil.

Desi are un scop caritabil, acesta activitate care va avea loc pe 29 noiembrie la București se desfasoara intr-un cadru informal, distractiv si plin de stil ce va avea in prim plan Barbatii cu Barba din Romania, de orice varsta si statut social.
In cadrul editiilor anterioare, acest eveniment a strans peste 47.000 de lei, bani care s-au donat catre cauze speciale.

Printre cei care vor licita pentru Mihaela Matei se află:

1) Chef Le Torriellec Samuel ( MasterChef / Chef L’Atelier – l’art culinaire )
2) Chef Foa – Executive Chef at Flavours Food Design
3) Florin Dobre – Fashion Designer
4) Iulian Văcărean – Director Artistic Femei pe Matasari
5) Denis Radu – PR

One thought on “Apel umanitar! O tânără din Botoșani are nevoie de nevoie urgentă de ajutor. A fost diagnostiocată cu o boală gravă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *