Au dat o spargere la o sală de jocuri și au plecat cu aproape 15.000 de lei. Tinerii implicați și-au primit pedepsele

talhar in catuse arestat bogdan george iacobTrei tineri care în primăvara anului trecut au dat o spargere la o sală de jocuri din Primăverii și au fugir cu o sumă de aproximativ 15.000 de lei, au fost condamnați, vineri, de magistrații Judecătoriei Botoșani.

Este vorba de Cătălin Ivan, Ioan Alexandru Șfichi și Paul Grosu, care, în noaptea de 20 spre 21 aprilie 2015, au jefuit sala de jocuri din Capătul 1.

Cătălin Ivan a fost condamnat la cini ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie calificată, iar Ioan Alexandru Sfichi la trei ani și jumătate de închisoare pentru complicitate la tâlhărie calificată, însă, pentru că mai avea o condamnare, va sta după gratii cinci ani și șase luni.

Cel de-al treilea, Paul Grosu, a primit doi ani și jumătate cu suspendare pentru complicitate la tâlhărie calificată.

like facebookCătălin Ivan a intrat în sala de jocuri cu o mască chirurgicală pe față și cu un cuțit a amenințat-o pe tânăra de 18 ani care era de serviciu. Cu cuțitul la gât, aceasta nu a putut decât să îi ofere atacatorului borstea cu bani, iar acesta a dispărut fără urmă. Șfichi și Grosu au fost condamnați pentru complicitate pentru că ei au fost cei care au „monitorizat” sala de jocuri, asigurându-se că nu sunt probleme pentru ca Ivan să intervină.

Cătălin Ivan a fost prins în Vama Bordș, în momentul în care se întorcea din străinătate. El a fost identificat de polițiști abia după ce a mai comis un furt.

Sentința nu este definitivă.

One thought on “Au dat o spargere la o sală de jocuri și au plecat cu aproape 15.000 de lei. Tinerii implicați și-au primit pedepsele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *