Golofca şi încă şapte jucători, pe lista neagră a lui Gigi la FCSB!

catalin golofcaAventura lui Cătălin Golofca la FCSB ese aproape de sfârşit. Transferat în vară de roş-albaştri de la FC Botoşani, suceveanul în vârstă de 27 de ani va face în iarnă cale întoarsă urmând a reveni sub comanda lui Costel Enache.

Nemulţumit de tratamentul la care a fost supus la FCSB, unde a fost tras pe linie moartă din cauza vieţii extrasportive, devenind un suporter de lux al echipei lui Nicolae Dică dar un pion important pentru satelit în Liga a III-a, Cătălin Golofca, i-a implorat plângând pe acţionarii Botoşaniului să facă totul pentru a-l lua înapoi de la FCSB şi de a-i salva astfel cariera.

like facebook„Suntem în discuţii avansate pentru Golofca. Este posibil să-l luăm pe Cătălin. Îmi pare rău că n-a reuşit la Steaua. Era nevoie de mai multă răbdare pentru acomodare. Dar Steaua are un lot valoros şi îi e destul de greu să joace. Noi îl aşteptăm la Botoşani să-l punem din noi în valoare. Băiatul vrea să revină! Aşteptăm până în iarnă”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele de onoare al FC Botoşani.

Golofca se afă pe ol listă ce mai cuprinde încă şapte jucători de care Gigi Becali vrea să scape în perioada imediat următoare, impresarul Ana Maria Prodan, cu care finanţatorul FCSB are o relaţie de colaborare foarte bună, având ca temă să le găsească echipe acestora.

„Am o listă de jucători de la FCSB, o listă de jucători pe care patronul se gândeşte să-i lase să joace. Să nu stea pe banca de rezerve. Probabil că în următoarele 2-3 săptămâni îi vom şti exact pe cei pe care Gigi Becali îi va lăsa să plece ori împrumut, ori definitiv”, a declarat Ana Maria Prodan la TV Telekom Sport.

Lista neagră a lui Becali îi cuprinde pe Andrei Vlad (portar, 18 ani), Arthur Jorge (fundaş, 23 de ani), Dan Popescu (fundaş, 29 de ani), Vlad Achim (mijlocaş, 28 de ani), Daniel Benzar (mijlocaş, 19 ani), Paul Szecui (mijlocaş, 17 ani), William De Amorim (mijlocaş, 25 de ani) şi Cătălin Golofca (atacant, 27 de ani).

Sursa: Cancan

One thought on “Golofca şi încă şapte jucători, pe lista neagră a lui Gigi la FCSB!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *